Potíte se v létě? Jak se obléci do práce I na dovolenou

Nevzhledné koláče v podpaží, mokrá záda a s tím spojené riziko prochladnutí. Letní teploty si užíváme u bazénu, při běžných denních aktivitách nám ale mohou dát zabrat. Víte, že to, jak se v létě cítíte, dokáže výrazně ovlivnit výběr oblečení?

Pocení je přirozená termoregulační funkce organismu a rozhodně o ni nechceme přijít. Zároveň ale není žádoucí, aby se pot držel pod oblečením a začaly se v něm množit bakterie způsobující typický nepříjemný zápach.

Jednoduchá logika proto svádí k tomu oblékat se v létě co nejméně. Mějte ale na paměti, že oblečení pomáhá chránit pokožku před škodlivým UV zářením. Ne všude se také hodí přijít v kraťasech a tílku nebo dokonce bez trička. Kromě toho nikdy nevíte, kdy vás kde překvapí naplno puštěná klimatizace. Místo na zkracování rukávů a nohavic se zaměřte na to, aby vaše oblečení mělo ty správné vlastnosti.

Funkční prádlo není jen pro sportovce

I v každodenním životě (a v létě zvlášť) oceníme, když oblečení dokáže odvést pot z pokožky po vlákně na povrch pleteniny a zároveň udržuje komfortní teplotu. Ve správně zvoleném oblečení se tedy ani v létě nebudete cítit nepříjemně.

Oblečení značky Moira dokáže kombinovat sofistikované vlastnosti funkčních materiálů a design, který si rádi vezmete do práce, na procházku s rodinou i na dovolenou.

Jaké materiály v létě vybírat?

Pro letní kolekce nejraději kombinujeme polypropylen moira s dalšími vlákny jako je polyamid, elastan pro větší pružnost nebo přírodní vlákna s chladivým efektem jako například modal. U módních řad najdete i kombinace polyesteru s modalem nebo elastanem.

Oblečení pro každou příležitost

Rozdělením do produktových řad vám pomůže lépe se v nabídce Moiry zorientovat. Na každodenní nošení v létě doporučujeme následující:

Oblečení pro každou příležitost

Rozdělením do produktových řad vám pomůže lépe se v nabídce Moiry zorientovat. Na každodenní nošení v létě doporučujeme následující:

SOFT – ideální volba na dovolenou

V této řadě najdete šaty, nátělníky i trička v designech, které se hodí do práce i na dovolenou, zvládnou ale i méně náročné sporty. Díky kombinaci různých typů přízí jsou tyto kousky příjemné na omak, přirozeně elastické a hlavně krásně odvětrávají pokožku. Překvapí vás, jak univerzální využití mají a při balení na cesty vám tak ušetří místo v kufru. Třeba na suvenýry!
Tip: Pokud se potíte více, vybírejte oblečení doplněné o pleteninu ULTRALIGHT.

STREET NEW – pro aktivně strávený den

Pohodlí na prvním místě! Oblečení z této řady obsahuje volnočasové šortky, kalhoty, trička, bundy i elegantnější polokošile s krátkým rukávem, které neudělají ostudu ani v kanceláři. Úplet KOMFORT využívá patentovaný systém chladných a teplých zón, které pro pokožku vytvářejí tepelné pohodlí a vzdušný efekt. Tyto kousky užijete pro běžné každodenní nošení i při mírně zátěžových aktivitách, jako je treking nebo golf.

FASHION – spojení pohodlí a elegance

Každá žena se chce cítit elegantně, a to i v horkém létě. Příjemný pocit z nošení i slušivé vzory nabízí řada Fashion, ve které najdete šaty a trička s krátkým rukávem s italskými designy. Tyto kolekce jsou limitované, takže si nenechte ujít naši sezónní nabídku!

EXTREMELIGHT – i pro ty nejteplejší dny

Náš vlajkový materiál – polypropylen moira – v kombinaci s žebrovou vazbou je skvělou volbou pro opravdu horké letní dny, zvlášť pokud se hodně potíte. Díky své konstrukci dokáže dokonale odvést tělesnou vlhkost a neuvěřitelně rychle schne. Tílka, trička i šaty z této řady můžete nosit samostatně během teplých dnů, při sportu nebo jako spodní vrstvu například pod košili, abyste se vyhnuli mokrým skvrnám od potu.

Díky chytře zvolenému oblečení se v létě budete cítit pohodlněji, sebejistěji a také vás může ochránit před prochladnutím. Není divu, že naše volnočasové řady si pro každodenní aktivity oblíbili mimo jiné lidé trpící na záněty kloubů a bolesti beder, dospělí i děti s citlivou pokožkou nebo ženy náchylné na infekce močových cest.

Už víte, které kousky si sbalíte na dovolenou?

Zaregistrujte se v našem e-shopu

Dozvíte se o akcích a slevách jako první

Informace o nových produktech

Historie objednávek a faktur

Vyrobeno a navrhnuto v České republice

Unikátní patentované vlákno Moira

O našich materiálech

Doprava zdarma od 1999 Kč

25 značkových prodejen v ČR

Seznam prodejen